Home > Cazuri > Alexia-Maria

Ea este Alexia-Maria..

A venit pe lume în urma sacrificiului suprem făcut de mama sa. Mama a murit pentru ca ea să trăiască. De atunci și până acum îngerul păzitor al Alexiei a fost tatăl său.

Venirea pe lume a unui copil nu poate fi altceva decât bucurie pentru sufletul unui părinte. Copiii dau sens vieții de adult, pentru copii ești în stare să muți munții din loc. Sacrificiul de sine se naște din iubire. Abia când ești părinte îți dai seama că poți renunța cu totul la propria persoană și că nimic nu ar avea sens dacă nu trăiești pentru și prin copii.

Cu toții ne facem griji cum să-i învățăm ce e bine și ce e rău, care este calea spre o educație bună, spre o devenire armonioasă a adultului de mâine. Nu ne naștem învățați, nu există o rețetă a succesului de părinte, iar când propriul copil are și o problemă gravă de sănătate… ei bine atunci grijile unui părinte se multiplică exponențial.

Alexia-Maria a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică.certificat handicap1

Când copiii au probleme de sănătate am fi în stare să ne dăm pe noi înșine doar ca să le luam durerea și neputința din priviri și suflet.

Când diagnosticul este grav și recuperarea dificilă sau aproape imposibilă, ca părinți, ne lovim de propriile neputințe.

Poate azi tu ai avut ce pune pe masă, poate azi tu ți-ai văzut copilul făcând o trăznaie, alergând, poate azi tu știi că fiul sau fiica ta e bine. Undeva, într-un alt colț de lume, cineva duce o luptă, duce o luptă cu propria persoană, duce o luptă cu diagnosticul nemilos al copilului și încearcă să-și păstreze speranța.

Speranța poate să rămână vie atâta timp cât fiecare dintre certificat handicap2noi nu uită că este om, atâta timp cât fiecare dintre noi știe că „mâinile ce ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă”.

Să ajuți un om să-și ducă propriile lupte, să-i dai speranță și siguranța că nu este singur într-o luptă pentru propriul copil, să-l sprijini.. asta o poți face donând pentru Alexia-Maria în contul asociației noastre.

Miracolul bunătății sufletești și al iubirii poate fi înfăptuit cu ajutorul tău. Dăruiește speranță și vei câștiga un strop de fericire, dăruiește un zâmbet și vei câștiga liniște sufletească, dăruiește ajutor și-ți vei recăpăta sufletul, mai uman ca niciodată.

Pentru donații puteți folosi următoarele:

Beneficiar: Asociația „Alexia-Maria”

Cont pentru Donații: RO33BUCU1091215945176RON

Banca: Alpha Bank

Momentan sunt acceptate doar sume în RON. De asemenea puteți dona cei 2% din impozitul pe venit.

Un share poate ajuta..