Home > Despre noi

Asociația Alexia-Maria

logo-asociatia-alexiamariaSuntem o asociație nonguvernamentală constituită în august 2015 în Pitești, Argeș, având 3 membri fondatori. Asociația noastră nu are scop patrimonial, în conformitate cu OG. nr 26/2000, cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare, privind la persoanele fizice și persoanele juridice.

Scopurile Asociației Alexia-Maria sunt următoarele:

• desfășurarea activităților în vederea atragerii și strângerii de fonduri provenite din donații de orice fel, sponsorizări, colecte de la persoane fizice, alte fonduri legal constituite atât din țară și străinătate, cât și de la persoane juridice pentru persoanele cu dizabilități, în special copii;
  • de a stabili relații cu instituții de stat, guvernamentale și neguvernamentale, cu persoane și organizații naționale și internaționale, care au posibilitatea sa sprijine sistemul instituțional existent pentru persoane cu dizabilități în special copii;
  • strângerea de fonduri necesare efectuării intervențiilor medicale specifice persoanelor cu dizabilități, în special copii;
  • desfășoară diferite activități în domeniul asistenței sociale, prin înființarea, organizarea și oferirea de servicii sociale care să răspundă nevoilor sociale, individuale, familiale sau de grup;
  • înființează, organizează și oferă servicii de informare, consultanță și instruire în diverse domenii și pentru diferite grupuri;

Membri

Membrii fondatori ai Asociației Alexia-Maria sunt:

• Duțu Valentin – Președinte al Asociației și Membru Fondator
  • Duțu Ion – Membru Fondator