Home > Donează 2%

Redirecționează 2% către Asociația Alexia-Maria

Nu știm câți sunt cei care ar dona mulți bani, dar sunt mulți cei care, donând câte puțin, puteți face mult pentru copiii cu dizabilități.

Cere statului să redirecționeze către Asociația Alexia-Maria 2% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit deja pe anul trecut! Completează și depune până pe 25 mai 2017, formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri).

Pasul 1.

Descarcă formularul precompletat cu datele asociației noastre

Pentru impozitul pe salariu:  FORMULAR 230

Pentru alte venituri:  FORMULAR 200

Anul: 2016

Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA ALEXIA-MARIA

Cod de identificare fiscală: 35151650

Cont Bancar: RO33BUCU1091215945176RON

Pasul 2.

Completează unul din formularele de mai sus cu datele tale personale și semnează-l (restul rubricilor nu trebuiesc completate).

Pasul 3.

Depune formularul sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu

Adresele Administrației Finanțelor Publice sunt aici:  ADRESE FINANȚE

Sau dacă ai adunat mai multe declarații, ni le poți trimite noua prin poștă și le distribuim noi. Adresa noastră este:

str. Aleea Tenor Ioan Băjenaru, nr. 1, Bl. C7, Pitești, Argeș.

Termenul de depunere a declarațiilor fiind 25 mai 2017, după această data contribuabilii pierzând dreptul de exercitare a opțiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obținute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă „identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Donatorii, în caz ca doresc, pot sa comunice asociației faptul ca au depus formularele respective.

Un share poate ajuta..